TOP-halte Leyweg in Den Haag was op maandag 2 oktober 2017 voor het eerst officieel in gebruik na de realisatie door G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf. Het najaar kondigt zich steeds nadrukkelijker aan en comfort is zeer welkom als je ’s morgens vroeg op weg gaat naar je werk. Een hoogstandje zoals de nieuwe halte absoluut genoemd mag worden, draagt bij aan dat comfort.

Samenspel bomen en constructie

Wat het meest in het oog springt op de nieuwe halte is de welhaast naadloze integratie van architectuur en natuur. De bomen en de constructie horen bij elkaar en stralen samen harmonie uit. Met vakmanschap zijn we de uitdaging om dit te bereiken aangegaan. Buiten het zicht van de dagelijkse reizigers zijn bovendien allerlei innovatieve oplossingen toegepast. Denk aan hemelwaterafvoer en het wegwerken van kabels en leidingen. Nu de trams ook daadwerkelijk de halte aandoen kunnen we zeggen: ‘Wij zijn zeer tevreden over het resultaat!’

Meer projectinformatie en foto's van TOP-halte Leyweg Den Haag.