Op het gebied van milieu is Van der Ven gespecialiseerd in gecertificeerde asbestverwijdering, sloopwerkzaamheden en bodem- en waterbodemsanering. Dat doen we vanuit een transparante werkwijze waarbij kwaliteit en zorgvuldigheid voorop staan. Vaak zijn onze milieuwerkzaamheden onderdeel van bredere projecten waarbij ook andere disciplines van Van der Ven zijn betrokken. Het werken binnen projectteams is onze milieuspecialisten dus zeker niet vreemd. 

Certificering en kwaliteit

Als milieuspecialist is Van der Ven in het bezit van ISO 9001, ISO 14001, VCA**,  ‘gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf’ en BRL SIKB 7000. Hiermee kunnen we vrijwel ieder milieuvraagstuk invullen en succesvol voor u oplossen. 

Verantwoord risicomanagement

Of het nu gaat om het saneren van asbest of bodem, het strippen of demonteren van hoog- of laagbouw of bijvoorbeeld het slopen van gebouwen; door Van der Ven Milieu te betrekken bij uw projecten, werkt u gegarandeerd veilig. Regelmatig vinden dan ook in- en externe toetsingen plaats aan ons eigen veiligheidssysteem. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de scholing van ons uitvoerend en leidinggevend personeel zodat we op de hoogte zijn van de laatste technieken, omgevingseisen en regelgeving.

Gestructureerde aanpak; werkzaamheden en resultaat inzichtelijk

Van der Ven Milieu staat bekend om haar pragmatische en klantgerichte aanpak. Het ontzorgen van onze opdrachtgevers is voor ons een centrale waarde. Daarbij houden we u regelmatig op de hoogte van ontwikkelingen en voortgang. Een gedegen rapportage en verantwoording is hierbij standaard. Zodat u als opdrachtgever weet wat er gebeurt. Dat geeft een vertrouwd gevoel. 

Voorbeeldprojecten

In de afgelopen jaren hebben we op het gebied van milieu veel projecten gerealiseerd. Overtuig uzelf en klik op onderstaande link. Daar ziet u een overzicht van gerealiseerde en onder handen zijnde projecten waar ‘milieu’ onderdeel van is.

 

 Bekijk de projecten