Laat het duidelijk zijn dat G. van der Ven B.V. aannemingsbedrijf geen complete bedrijfspanden, fabrieken of scholen bouwt. Waar we wel in gespecialiseerd zijn op het gebied van bouw is het ontwerpen en realiseren van bushaltes, tankstations en gemalen. Maar ook in het realiseren van bijvoorbeeld kiosken en loodsen. Bijzondere objecten dus, daar zijn we sterk in!

Vernieuwend denken

Als Van der Ven staan we erom bekend dat we telkens weer op innovatieve wijze oplossingen vinden voor onze projectaanvragen en aanbestedingen. Het zit in onze aard om niet de standaard oplossingen te willen vinden, maar verder te denken binnen de kaders en de mogelijkheden van een project. Ook bij bouw gaat het vaak om integrale projecten die we vanuit onze diverse disciplines op adequate wijze kunnen benaderen en met oog voor detail en kwaliteit ten uitvoer brengen. Op het gebied van bouwprojecten worden we tevens regelmatig betrokken bij de renovatie en restauratie van gebouwen en objecten. Vanuit onze speciaaldiscipline ‘restauratie’ niet verwonderlijk. 

Creatief in vakwerk

Geen project is hetzelfde, iedere gevonden oplossing is uniek. Wat gelijk blijft is de beoogde creativiteit en kwaliteit die we in onze werken nastreven. Zodat we samen met onze opdrachtgevers telkens weer met gepaste trots terug kunnen kijken op een fraai stukje vakwerk met een tevreden stellend resultaat!

Voorbeeldprojecten

In de afgelopen jaren hebben we op het gebied van bouw veel projecten gerealiseerd. Overtuig uzelf en klik op onderstaande link. Daar ziet u een overzicht van gerealiseerde en onder handen zijnde projecten waar utiliteitsbouw onderdeel van is.

Bekijk de projecten