Bruggen bouwen, kademuren en kunstwerken. Veel van deze projectsoorten worden samengevat onder de term ‘civiele kunstwerken’. Dat alles, maar ook bijvoorbeeld waterbeheersing, natuurvriendelijke oeververdedigingen, onderhoud aan vaarwegen en het plaatsen van steigers, damwanden en duikers, valt onder ons specialisme ‘Beton- en waterbouw’.

Specialismen Betonbouw en Waterbouw

Van der Ven is door de jaren heen een begrip in de markt geworden op het gebied van betonbouw en waterbouw. Onze middelgrote organisatie, vanzelfsprekend uitgerust met specialistisch en modern materieel, zorgt ervoor dat we oplossingsgericht, vlot en wendbaar kunnen werken binnen deze discipline.

Bij beton- en waterbouw gaat het veelal om integrale projecten die vragen om een integrale, vaak multidisciplinaire aanpak. Dat is precies waar wij als G. van der Ven B.V. aannemingsbedrijf onze kracht kunnen tonen. Omdat we de gewenste disciplines veelal zelf in huis hebben kunnen we daarop adequaat en uitstekend gecoördineerd inspelen. Vakmanschap gecombineerd met de nodige inventiviteit, slagkracht en jarenlange ervaring.

Samen trots

Geen project is hetzelfde, iedere gevonden oplossing is uniek. Wat gelijk blijft is de beoogde creativiteit en kwaliteit die we in onze werken nastreven. Zodat we samen met onze opdrachtgevers telkens weer met gepaste trots terug kunnen kijken op een fraai stukje vakwerk met een tevreden stellend resultaat!

Voorbeeldprojecten

In de afgelopen jaren hebben we op het gebied van beton- en waterbouw veel projecten gerealiseerd. Overtuig uzelf en klik op onderstaande link. Daar ziet u een overzicht van gerealiseerde en onder handen zijnde projecten waar beton- en waterbouw onderdeel van is.

Bekijk de projecten