G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf uit Brakel bestaat in 2018 maar liefst 50 jaar. In het bijzijn van relaties en personeel  werd hier uitgebreid bij stilgestaan tijdens een feestelijke viering van het jubileum op het bedrijventerrein van Van der Ven.

Samen bouwen aan mooie dingen
Samenwerking is de kracht van het bedrijf; niet alleen met de ruim 100 gedreven medewerkers, maar zeker ook met mede-aannemers en opdrachtgevers. “Samen bouwen we aan mooie dingen, met oog voor het milieu, het borgen van historische waarden en door iets innovatiefs en duurzaams na te laten voor de toekomst”,  aldus een trotse Huibert van der Ven.

Opening nieuwe bedrijfspand
Dat Van der Ven groei realiseert, blijkt ook uit de opening van het nieuwe pand dat door middel van een transparante loopbrug gekoppeld is aan het bestaande bedrijfspand. De kernwaarden techniek, innovatie, duurzaamheid en vooruitgang zijn ook in de nieuwe huisvesting duidelijk terug te vinden.

Om u te overtuigen van de mooie en veelzijdige projecten die Van der Ven onder handen heeft en samen met haar opdrachtgevers realiseert, is een bedrijfsfilm gemaakt. Een kijkje is de moeite waard: