Meedenken met u als opdrachtgever. Vanuit onze kennis en ervaring komen we tot integrale, innovatieve oplossingen. Om vervolgens uw project tot in detail goed uit te voeren. Dat is onze kracht.

Toekomstgericht

Van der Ven is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1968. De filosofieën van de oprichters, Gerrit en To van der Ven, klinken nog steeds door in ons moderne bedrijf. Woorden als bescheidenheid, stabiliteit, service, kwaliteit en persoonlijke aandacht hebben een vaste plaats gekregen in een bedrijf dat klaar is voor de toekomst.

Efficiënt en degelijk

We zijn in staat om invulling te geven aan vrijwel iedere wens van onze opdrachtgevers. Op persoonlijke wijze, met goed opgeleid en gemotiveerd personeel voorzien van modern materiaal en materieel. Vakmanschap en ouderwetse degelijkheid gecombineerd met efficiënt werken en oplossingsgericht denken en handelen.

Veilig en gezond

Welzijn, tevredenheid en veiligheid voor onze medewerkers, maar ook voor onze opdrachtgevers. Dat staat bij ons hoog in het vaandel. Zorgen voor een verantwoorde en gezonde werkomgeving, is mede de basis voor plezier in het werk en dus voor het behalen van goede resultaten. En daar is iedereen bij gebaat.

Veelzijdigheid

Als middelgroot aannemingsbedrijf hebben we verrassend veel disciplines onder ons dak. Het stelt ons in staat om adequaat en goed gecoördineerd in te spelen op uw wensen. Zo is Van der Ven uw kwaliteitspartner als het gaat om leidingwerken, grond-, water- en wegenbouw, natuur- en cultuurtechniek en beton- en waterwerken. Maar ook groenvoorzieningen, bouw, herstel en onderhoud aan historische objecten, asbestsaneringen, bodem- en waterbodemsaneringen en sloopwerkzaamheden.