de wereld mooier maken

CO2 bewust handelen

Bij Van der Ven vinden we het belangrijk om op een duurzame en respectvolle wijze met het milieu en onze omgeving om te gaan. Vandaar dat wij gecertificeerd zijn op de CO2-prestatieladder niveau 5 en een zelfverklaring conform ISO 26000 hebben. Met deze tools in handen kunnen we garanderen dat we CO2 bewust handelen binnen onze bedrijfsvoering én tijdens de uitvoering van onze projecten. Zaken als energiebesparing, gebruik maken van duurzame energie en het zo efficiënt mogelijk gebruiken van materialen zijn daarbij kernfactoren.

ISO 26000

Met de ISO 26000 hebben we vastgelegd hoe we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) vormgeven binnen onze bedrijfsprocessen en prestaties. Van der Ven onderneemt duurzaam, in de referentiematrix leest u hoe we ons inzetten voor een duurzame toekomst.

Wat betekent duurzaam bij Van der Ven?

  • Goed ondernemerschap door het creëren van een gezond klimaat voor werknemers en stakeholders (people)
  • Betrokken ondernemerschap door een bijdrage te leveren aan een ‘groene’ planeet (planet)
  • Lange termijn ondernemerschap door creëren van maatschappelijk verantwoorde groei (profit)

Waarmaken wat we beloven. Het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk is waar we als Van der Ven voor staan. We investeren in onze kwaliteit door middel van ons zorgvuldige kwaliteitszorgsysteem. Maar het zit ons ook in de genen. We zijn er mee groot geworden. Kwaliteit vindt u terug in ons afgeleverde werk, maar zeker ook in onze organisatie.

Efficiency en zekerheid

Onze opdrachtgevers en onze omgeving verlangen steeds verdere normering van onze werkzaamheden, producten en diensten. Het zorgt ervoor dat onze organisatie, werkwijzen en materialen aan een hoog certificeringsniveau moeten voldoen. Het garandeert u en ons de gewenste efficiency en kwaliteit in ons afgeleverde werk en de bijbehorende werkprocessen.
Zo bent u, als u Van der Ven als partner voor uw project kiest, ervan verzekerd dat alle werkzaamheden en diensten ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd zijn. Ons kwaliteitssysteem is goed gedocumenteerd en wordt periodiek grondig gecommuniceerd naar al onze medewerkers. Dat alles waarborgt de kwaliteit in onze processen en zorgt voor goede resultaten en een verhoogde klanttevredenheid.

Veiligheid en gezond met VCA

Het voornaamste doel van onze kwaliteitszorg: veilige bouwplaatsen, milieuvriendelijke oplossingen en lage faalkosten. Als opdrachtgever hecht u waarde aan het milieu en veiligheid, maar u wilt uiteindelijk ook goed werk tegen een redelijke prijs. Om dat te kunnen realiseren heeft Van der Ven het VCA programma. VCA betekent: Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. VCA staat voor structurele toetsing en certificering van bedrijven op hun VGM-beheersysteem (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). 

Betrouwbaar door certificering

Kiest u voor Van der Ven, dan kiest u voor betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Als aannemingsbedrijf komen wij dagelijks in onveilige en onvoorspelbare werksituaties. We nemen alle veiligheidsmaatregelen die nodig zijn, want het verkleinen van de arbeidsrisico’s draagt op alle fronten bij aan een positief eindresultaat. Veiligheid is dus onze topprioriteit. Maar behalve het bieden van de voor ons vanzelfsprekende veiligheid, bieden wij ook vakmanschap en kwaliteit. Dit blijkt uit onze certificeringen: BRL SIKB 7000, ISO 14001, ISO 9001, VCA**, ERB en ‘gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf’. 


Hieronder vindt u onze huidige certificeringen met een korte uitleg:

Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Voer een bedrijf in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.